Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik TS3/TGM/Administratora IPBoard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli byłbyś przyzwoitą oraz ogarniętą osobą, nasza rozmowa nie wyglądała by tak, że jeżeli napiszę Ci moje warunki, czego oczekuję, co jest mi potrzebne, piszesz że NIE, bo masz już innego jelenia. 5min później znów prosisz i pytasz czy zrobię ci serwer TS3. 

~ Małe info ~

Chce żebym zrobił im TS3 bez dostępu do maszyny, czemu wymagam owego dostępu ? Wgrywam swoje pliki, które są zabezpieczone przed włamami. Wgrywam pokebota, jts3bot oraz music-bota więc dla tego wymagam dostępu do maszyny. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Warunki, które ty przedstawiasz są na bardzo niskim poziomie. Osoba, którą znajdziesz na takich warunkach to totalny amator, bez żadnej wiedzy o TS3, może coś potrafi lecz nie to co ja lub też pozwolę sobie przywołać nick paru osób, które też siedzą w tej dziecinie jak np. DejmieN, KlassKai. 

~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Druga sprawa. Po co mam robić wszystko na nowo, skoro mogę wgrać swoje pliki TS3 z gotowymi permission, które po to właśnie robiłem. 

Wniosek z mojej rozmowy z tobą na GG oraz TS3 ? Jesteś osobą niedoświadczoną, która chce wszystko na odpierdol. Nie polecam.

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

Annonymous99 , nie podjąłem współpracy z tobą bo nic nie umiesz oprócz marnowania czasu spamem , nie udzielaj się tutaj bo nawet nie czytam tego płaczu gimnazjalnego.  

Resztę osób zachęcam :) Pisać PW :)

Opublikowano

Polecam , Pan jest bardzo wymagający i zwraca uwagę na każdą głupotę więc uważajcie.

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...